DISTINCTION este revistă online de lifestyle, creată de Diana Caba.

 

“Pentru mine Distinction înseamnă în primul rând – autenticitate, înseamnă ceva diferit, distinctiv și nu mă refer la acest site, ci mă refer la un mod de viață. Cred cu tărie, că fiecare persoană este capabilă să realizeze lucruri mărețe atunci când își descoperă și valorifică latura distinctivă, cei care trăiesc cu un scop au multă energie și vitalitate, cei care caută în permanență modalități de progres sunt mai împliniți, iar atunci când obțin rezultate devin pasionați. Toate la un loc, înseamnă Distinction.

Trebuie să fiu sinceră, mă pasionează oamenii pasionați! Și sper să cunosc tot mai mulți. De aceea, sunt dornică să aflu ce te inspiră pe tine. Există ceva ce faci cu pasiune și distincție? Ai găsit secretul unei vieți senine? Poate ai descoperit ceva care îți face viața mai bună și mai ușoară. O creație vizuală sau ai o poveste minunată de spus! Dacă vrei să fie publicată pe distinction.ro, trimite-mi un email la diana@distinction.ro.

Cât despre mine, sunt consultant în afaceri, iar hobby-ul meu este creativitatea – în acest sens, am început prin scris și creație digitală, dar mă aflu în curs de perfecționare 🙂
Îmi place să citesc, să învăț de la alții și să adun cât mai multe informații, pe care să le pot transmite mai departe. Acesta a fost motivul pentru care am lansat distinction.ro, din dorința de a face din acest loc o sursă de inspirație, atât pentru tine, cât și pentru mine.

Te invit și pe Instagram și îți mulțumesc mult că ai trecut pe aici!”
Diana

 

 

DISTINCTION.RO – SOCIAL MEDIA

WebsiteFacebookInstagram.